Avoimet ryhmät

Ryhmät jatkavat kesätauon jälkeen syyskuussa, jolloin avoinna uusille ovat sirkusryhmä, RockAll-kuoro ja Siperian nuorisoteatteriryhmät 13-20-vuotiaille ja 20-29-vuotiaille. Kaikki tiloissa kokoontuvat ryhmät (myös ei nyt avoinna olevat) löytyvät viikkokalenterista, joka päivitetään ennen kauden alkua.

TIISTAI klo 16:30-18:00    
Avoin sirkusryhmä – akrobatiaa, jongleerausta ja muuta. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille. Uudet kokeilijat ovat tervetulleita ryhmään mukaan joka viikko! Joka tiistai lukuunottamatta syyslomaviikkoa. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Alkuun pääsee ottamalla mukaan liikuntaan sopivat vaatteet. Lisähaasteita kaipaavat saavat oman tason mukaista ohjausta. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TIISTAI klo 18:30-20:00
RockAll-kuoro. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa. Treenit ovat joka tiistai ja kuorolla voi olla myös esiintymisiä silloin tällöin.  Aikaisempaa kuorolaulu- tai musiikkiharrastamista ei vaadita eikä kuoroon pääsemiseksi järjestetä koelauluja. Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! https://www.facebook.com/rockall?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 17:00 – 19:00 (-20:00)
Siperian nuorisoteatteriryhmä, +20 -vuotiaat.
Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille aikuisille (alle 29 -vuotiaat). Uusia otetaan mukaan syyskuussa, ensimmäinen kokoontuminen on ke 5.9.. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä ja ryhmässä päätetään yhdessä keskitytäänkö harjoituksiin vai tuotetaanko esitys tai esityksiä syyskauden päätteeksi.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esitysten sisältöön ja muotoon alusta lähtien. Toiminnassa ei ole osallistumismaksua.

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TORSTAI klo 17:00-19:00 (-20:00) syksy 2018 – kevät 2019
Siperian nuorisoteatteriryhmä, 13-19-vuotiaat. Ryhmä aloittaa keväälle tuotettavan produktion suunnittelun syyskaudella. Uudet ja vanhat ovat tervetulleita mukaan ryhmään to 6.9.. Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille 13-19-vuotiaille nuorille, jotka haluavat sitoutua esityksen valmistamiseen yhteisestä ideoinnista aina näyttämölle asti. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon alusta lähtien. Toiminnassa ei ole osallistumismaksua. Kokoontumiset ovat Siperiassa pääasiassa torstaisin, mutta lähempänä esityksen valmistumista harjoitusaikoja tulee lisää. Esityskausi tulee olemaan kevätkaudella 2019. Kevättä kohti mentäessä kalenteriin on siis hyvä varata tilaa treeni- ja esitysajoille!

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

SUNNUNTAI klo 14-17
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin monipuolinen hiphop-kulttuuriin keskittyvä kirjasto ja tanssilattia, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden perehtyä hiphop-kulttuuriin:
– iso tanssilattia kaikille tanssijoille lajista riippumatta
– laaja valikoima hiphop-aiheisia lehtiä, kirjoja sekä elokuvia (2 vkon lainausmahdollisuus)
– levysoittimet dj-taitojen treenaamiseen
https://www.facebook.com/sunnuntaijamit?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. +358 45 264 8280

Pidätämme oikeudet muutoksiin.