Avoimet ryhmät

Ryhmät jatkavat joulutauon jälkeen tammikuussa, jolloin avoinna uusille ovat Riddim Queens tanssiryhmä, sirkusryhmä, RockAll-kuoro ja Siperian nuorisoteatteriryhmät 13-20-vuotiaille ja 20-29-vuotiaille. Kaikki tiloissa kokoontuvat ryhmät (myös ei nyt avoinna olevat) löytyvät viikkokalenterista.

MAANANTAI klo 19:15-20:30
Riddim Queens. Vertaisohjattu dancehall-afrobeats-fuusio-tanssiryhmä yli 18-vuotiaille naisille. Tanssin koreografioissa on asennetta ja myös erilaisten afrikkalaisten ja karibialaisten tanssien vaikutteita. Uusille toiminnasta kiinnostuneille järjetetään avoin  workshop ma 22. tammikuuta kello 19.15 alkaen.
https://www.facebook.com/QueensOfRiddim/?fref=ts

TIISTAI klo 16:30-18:00    
Avoin sirkusryhmä – akrobatiaa, jongleerausta ja muuta. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille. Uudet kokeilijat ovat tervetulleita ryhmään mukaan joka viikko! Joka tiistai 9.1.-17.4. lukuunottamatta talvilomaviikkoa. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Alkuun pääsee ottamalla mukaan liikuntaan sopivat vaatteet. Lisähaasteita kaipaavat saavat oman tason mukaista ohjausta. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TIISTAI klo 18:30-20:00  
RockAll-kuoro. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa. Treenit ovat joka tiistai ja kuorolla voi olla myös esiintymisiä silloin tällöin.  Aikaisempaa kuorolaulu- tai musiikkiharrastamista ei vaadita eikä kuoroon pääsemiseksi järjestetä koelauluja. Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan! https://www.facebook.com/rockall?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 16:30-18:30
Hiphop-kirjaston treenivuoro. Kaikille avoin tanssitreenivuoro. Katso myös sunnuntaijamit!

KESKIVIIKKO klo 18:30-20:30
Siperian nuorisoteatteriryhmä, +20 -vuotiaat.
Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille aikuisille (all e 29 vuotiaat). Uusia otetaan mukaan tammikuun ajan, ensimmäinen kokoontuminen on ke 17.1.. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä ja ryhmässä päätetään yhdessä keskitytäänkö harjoituksiin vai tuotetaanko esitys tai esityksiä.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esitysten sisältöön ja muotoon alusta lähtien. Toiminnassa ei ole osallistumismaksua.

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TORSTAI klo 17:00-19:00 syksy 2017 – kevät 2018
Siperian nuorisoteatteriryhmä. Ryhmä on aloittanut kevään produktion suunnittelun syyskaudella. Uusia otetaan mukaan ryhmään to 11.1. Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille 13-20-vuotiaille nuorille, jotka haluavat sitoutua esityksen valmistamiseen yhteisestä ideoinnista aina näyttämölle asti. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon alusta lähtien. Toiminnassa ei ole osallistumismaksua. Kokoontumiset ovat Siperiassa pääasiassa torstaisin, mutta lähempänä esityksen valmistumista harjoitusaikoja tulee lisää. Esityskausi tulee olemaan keväällä 2018. Kevättä kohti mentäessä kalenteriin on siis hyvä varata tilaa treeni- ja esitysajoille!

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

SUNNUNTAI klo 14-17
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin monipuolinen hiphop-kulttuuriin keskittyvä kirjasto ja tanssilattia, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden perehtyä hiphop-kulttuuriin:
– iso tanssilattia kaikille tanssijoille lajista riippumatta
– laaja valikoima hiphop-aiheisia lehtiä, kirjoja sekä elokuvia (2 vkon lainausmahdollisuus)
– levysoittimet dj-taitojen treenaamiseen
https://www.facebook.com/sunnuntaijamit?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. +358 45 264 8280

Pidätämme oikeudet muutoksiin.