Harrastusryhmiä nuorille

Syksy 2017
vakiovuorot ajalla syys-joulukuu

viikkoj_rjestys
Näiden lisäksi tiloissa on yksittäisiä varauksia, jotka eivät näy tässä vakiovuorojen viikkojärjestyksessä. Mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella Siperian toimistolta. Tiloissa voi kokoontua vain etukäteen varatun vuoron puitteissa. Ryhmät huolehtivat tilojen alku- ja loppujärjestelyt oman varatun vuoronsa sisällä. TILOJEN ULOSVUOKRAUKSESTA VASTAA JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT.

 

VAKIOVARAUKSET SIPERIASSA syys-joulukuu 2017:

MAANANTAI klo 17:00-19:00
Teatteritreenivuoro (Siperian nuorisoteatterin lisätreenivuoro esityskauden lähestyessä)

MAANANTAI klo 19:00-20:30     avoin workshop uusille ma 11.9.
Riddim Queens. Vertaisohjattu dancehall-afrobeats-fuusio-tanssiryhmä yli 18-vuotiaille naisille. Tanssin koreografioissa on asennetta ja myös erilaisten afrikkalaisten ja karibialaisten tanssien vaikutteita. https://www.facebook.com/QueensOfRiddim/?fref=ts

TIISTAI klo 16:30-18:00      joka viikko avoin, alkaa ti 5.9.
Avoin sirkusryhmä. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille.

TIISTAI klo 18:30-20:00   alkaa ti 5.9.
RockAll-kuoro. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa.
FB: https://www.facebook.com/rockall?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 16:30-18:30 avoin treenivuoro
Hiphop-kirjaston kaikille avoin tanssitreenivuoro.
FB: https://www.facebook.com/sunnuntaijamit/?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 18:30-20:30 alkaa ke 6.9.
Nuorten ja nuorten aikuisten teatteriryhmä 20-> -vuotiaille. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.
FB: Siperian nuorisoteatteri

TORSTAI klo 17:00-19:00       alkaa to 7.9.
Siperian nuorisoteatteriryhmä 13-20-vuotiaille. Ryhmässä rakennetaan esitysteksti ja produktio ryhmän omista lähtökohdista.  Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.
FB: Siperian nuorisoteatteri

PERJANTAI klo 17-19
Sisi Majitun esiintyvään ryhmään voi tulla mukaan, jos rummuttaminen tai afrotanssiminen kiinnostaa. Tiedustele vapaita paikkoja osoitteesta: sisimajitufinland ( at ) gmail.com.
FB: Sisi Majitu Finland

SUNNUNTAI klo 14-17     avoin treenivuoro
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin monipuolinen hiphop-kulttuuriin keskittyvä kirjasto ja tanssilattia, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden perehtyä hiphop-kulttuuriin:
– iso tanssilattia kaikille tanssijoille lajista riippumatta
– laaja valikoima hiphop-aiheisia lehtiä, kirjoja sekä elokuvia (2 vkon lainausmahdollisuus)
– levysoittimet dj-taitojen treenaamiseen
FB: https://www.facebook.com/sunnuntaijamit/?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. 045 264 8280 .

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna