Harrastusryhmiä nuorille

Syksy 2017

Ryhmien toimintakausi alkaa syyskuun alussa. Siperian järjestämä toiminta on osallistujille maksutonta eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Syyskuussa ryhmistä avoimia uusille ovat sirkusryhmä, Siperian nuorisoteatterin ryhmät, RockAll -kuoro sekä Hiphop-kirjaston keskiviikkotreenivuorot ja sunnuntaijamit. Avoimista ryhmistä tarkemmat tiedot ajankohtaisissa.

MAANANTAI klo 17:00-19:00
Teatteritreenivuoro (Siperian nuorisoteatterin lisätreenivuoro esityskauden lähestyessä)

MAANANTAI klo 19:15-20:15
Riddim Queens. Vertaisohjattu dancehall-afrobeats-fuusio-tanssiryhmä yli 18-vuotiaille naisille. Tanssin koreografioissa on asennetta ja myös erilaisten afrikkalaisten ja karibialaisten tanssien vaikutteita. https://www.facebook.com/QueensOfRiddim/?fref=ts

TIISTAI klo 16:30-18:00      joka viikko avoin, alkaa ti 5.9.
Avoin sirkusryhmä. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille.

TIISTAI klo 18:30-20:00   alkaa ti 5.9.
RockAll-kuoro. Kuoro on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita rockmusiikista ja sen laulamisesta mukavassa porukassa.  https://www.facebook.com/rockall?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 16:30-18:30 avoin treenivuoro
Hiphop-kirjaston kaikille avoin tanssitreenivuoro. https://www.facebook.com/sunnuntaijamit/?fref=ts

KESKIVIIKKO klo 18:30-20:30 alkaa ke 6.9.
Nuorten ja nuorten aikuisten teatteriryhmä 20-> -vuotiaille. Ryhmän vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), FM (taidekasvatus) Laura Häkkinen. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.
FB: Siperian nuorisoteatteri

TORSTAI klo 17:00-19:00       alkaa to 7.9.
Siperian nuorisoteatteriryhmä 13-20-vuotiaille. Ryhmässä rakennetaan esitysteksti ja produktio ryhmän omista lähtökohdista.  Ryhmän vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), FM (taidekasvatus) Laura Häkkinen. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.
FB: Siperian nuorisoteatteri

SUNNUNTAI klo 14-17     avoin treenivuoro
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin monipuolinen hiphop-kulttuuriin keskittyvä kirjasto ja tanssilattia, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden perehtyä hiphop-kulttuuriin:
– iso tanssilattia kaikille tanssijoille lajista riippumatta
– laaja valikoima hiphop-aiheisia lehtiä, kirjoja sekä elokuvia (2 vkon lainausmahdollisuus)
– levysoittimet dj-taitojen treenaamiseen
https://www.facebook.com/sunnuntaijamit/?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. 045 264 8280 .