Siperian ryhmätoiminta poikkeusoloissa

Koronasta johtuvissa poikkeusoloissa myös Siperian toiminnassa noudatetaan kaupungin linjauksia ja turvallisuussuosituksia sekä rajoituksia ja ohjeita, joita viranomaiset (mm. THL ja AVI) antavat. Siperian toiminta on nuorisotyötä ja sitä koskevat erityisesti Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen antamat suositukset ja linjaukset sekä AVIn kautta annetut rajoitukset liittyen nuorisotyöhön.

Siperiassa nuorten ja nuorten aikuisten harrastustoimintaa jatketaan turvallisuussuosituksia noudattaen aina, kun nuorisotyön kokoontumiset ovat yleisesti sallittuja Jyväskylässä. Vakiintuneiden nuorten harrastusryhmien kanssa kokoonnutaan siis maski- ja turvavälisuosituksia ja muita turvallisuusohjeita noudattaen.

Ryhmäkoot pidetään tarvittaessa normaalia pienempinä. Rajoitetuilla osallistujamäärillä voidaan paremmin taata toiminnan turvallisuus. Mahdollisista muutoksista ryhmien tilanteissa ilmoitetaan ryhmien ohjaajien kautta suoraan ryhmäläisille.

Harrastajia on neuvottu pohtimaan tilanne huoltajiensa kanssa kunkin oman lähipiirin tilanne huomioiden. Harrastamisen jatkaminen pyritään mahdollistamaan myös etäyhteyksin, mikäli lähipiiriin kuuluu esimerkiksi riskiryhmäläisiä. Ryhmien lähitapaamisiin ei ole sallittua osallistua oireisena.

Jyväskylän kaupungin ajankohtaiset suositukset rajoituksista koronatilanteessa: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Lisätiedot: 045 264 82 80, siperia ( at ) jkl.fi

Seuraa Kulttuuriklubi Siperiaa:

Instagram: @taideraide
Facebook: Kulttuuriklubi Siperia

Siperian nuorisoteatteria:

Instagram:    @siperiannuorisoteatteri
Facebook:      Siperian nuorisoteatteri