Avoimet ryhmät

Joka viikko avoimina ryhminä kevätkaudella 2019 jatkavat sirkusryhmä sekä Veturitallien lauluryhmä. Siperian nuorisoteatterin esitykseen tähtäävistä ryhmistä avoinna uusille on kauden alussa 20-29-vuotiaiden ryhmä. Avoimien ryhmien kuvaukset ovat tässä viikonpäivittäin. Kaikki Siperian tiloissa kokoontuvat ryhmät (myös ei nyt avoinna olevat) löytyvät viikkokalenterista.

TIISTAI klo 16:30-18:00  alkaa 8.1.2019
Avoin sirkusryhmä – akrobatiaa, jongleerausta ja muuta temppuilua. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille. Uudet kokeilijat ovat tervetulleita ryhmään mukaan joka viikko! Joka tiistai lukuunottamatta koulujen lomaviikkoja. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Alkuun pääsee ottamalla mukaan liikuntaan sopivat vaatteet. Lisähaasteita kaipaavat saavat oman tason mukaista ohjausta. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TIISTAI klo 18:30-20:00
Avoin lauluryhmä. Veturitallien lauluillat ovat tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita laulamisesta mukavassa porukassa. Lauluiltoihin ei vaadita aikaisempaa kokemusta eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan pääsee milloin vain! Iltoja säestävät muusikko Mikko Pellinen sekä nuorisonohjaaja ja muusikko Seppo Pohjolainen.

KESKIVIIKKO klo 17-19 alkaa 9.1.2019
Siperian nuorisoteatteri, nuoret aikuiset (20-29-vuotiaat). Esitykseen tähtäävä ryhmä ottaa uusia mukaan taas vuoden alussa! Ryhmään voi tulla mukaan tammikuun aikana. Ryhmä tähtää esitykseen kevätkauden päätteeksi, joten on hyvä huomioida, että maaliskuulta alkaen treeniaikoja tulee viikolle useampina iltoina, myös viikonlopputreenit ovat mahdollisia. Ajat sovitaan ryhmässä yhteisesti toiminnan alettua. Treenien lisäksi myös esityskausi (yleensä n. viisi esitystä) vaatii sitoutumista ja aikaa.
Ryhmää ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja, FM, Laura Häkkinen.

PERJANTAI klo 17-19
Sisi Majitu. Afrikkalaislähtöistä tanssia, musiikkia, lyhytkursseja, esityksiä, tapahtumia ja taidetta tekevä Sisi Majitun esiintyvä ryhmä treenaa perjantaisin Veturitallien Siperian päädyssä klo 17.00-19.00. Uusia tanssijoita tai rummuttujia mahtuu mukaan. Tiedustelut: sisimajitu(at)gmail.com

SUNNUNTAI klo 14-17
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin tanssijamivuoro sunnuntaisin kello 14-17.
https://www.facebook.com/sunnuntaijamit?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmissä ei ole osallistumismaksua. Ellei muuta mainintaa, ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. +358 45 264 8280

Pidätämme oikeudet muutoksiin.