Avoimet ryhmät

Ryhmät jatkavat kesätauon jälkeen syyskuussa, jolloin avoinna uusille ovat Siperian nuorisoteatteriryhmät 13-20-vuotiaille ja 20-29-vuotiaille. Uutena joka viikko avoimena ryhmänä aloittaa 11.9. teatteri-ilmaisu 16-29-vuotiaille. Myös sirkusryhmä jatkaa aina avoimena. Kaikki Siperian tiloissa kokoontuvat ryhmät (myös ei nyt avoinna olevat) löytyvät viikkokalenterista.

TIISTAI klo 16:30-18:00 alkaa 4.9.
Avoin sirkusryhmä – akrobatiaa, jongleerausta ja muuta temppuilua. Ohjattu LiikuntaLaturivuoro 13-19-vuotiaille. Uudet kokeilijat ovat tervetulleita ryhmään mukaan joka viikko! Joka tiistai lukuunottamatta syyslomaviikkoa. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Alkuun pääsee ottamalla mukaan liikuntaan sopivat vaatteet. Lisähaasteita kaipaavat saavat oman tason mukaista ohjausta. Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TIISTAI klo 18:30-20:00 alkaa 4.9.
Avoin lauluryhmä. Veturitallien lauluillat ovat tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita laulamisesta mukavassa porukassa. Lauluiltoihin ei vaadita aikaisempaa kokemusta eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan pääsee milloin vain! Iltoja säestävät muusikko Mikko Pellinen sekä nuorisonohjaaja ja muusikko Seppo Pohjolainen.

TIISTAI klo 17:00-19:00 alkaa 11.9.
Siperian nuorisoteatteri, teatteri-ilmaisu 16-29-vuotiaat. Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille.  Ryhmä kokoontuu viikoittain teatterin pariin kevyesti höntsäillen; ryhmä ei siis tähtää esitykseen. Tämä ryhmä kokoontuu tiistaisin alkaen 11.9. klo 17-19 Nuorten taidetyöpajan Voltti-tilassa (os. Matarankatu 6).

KESKIVIIKKO klo 17:00 – 19:00 (-20:00) alkaa 5.9.
Siperian nuorisoteatteriryhmä, 20-29-vuotiaat.
Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille nuorille aikuisille. Uusia otetaan mukaan syyskuussa, ensimmäinen kokoontuminen on ke 5.9.. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä ja ryhmässä päätetään yhdessä keskitytäänkö harjoituksiin vai tuotetaanko esitys tai esityksiä syyskauden päätteeksi.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esitysten sisältöön ja muotoon alusta lähtien. 

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

TORSTAI klo 17:00-19:00 (-20:00) alkaa 6.9.
Siperian nuorisoteatteriryhmä, 13-19-vuotiaat. Ryhmä aloittaa keväälle tuotettavan produktion suunnittelun ja harjoittelun syyskaudella. Uudet ja vanhat ovat tervetulleita mukaan ryhmään to 6.9.. Ryhmä on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille 13-19-vuotiaille nuorille, jotka haluavat sitoutua esityksen valmistamiseen yhteisestä ideoinnista aina näyttämölle asti. Aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta ei edellytetä.
Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja nykyteatteri. Ryhmässä pääsee vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon alusta lähtien. Kokoontumiset ovat Siperiassa pääasiassa torstaisin, mutta lähempänä esityksen valmistumista harjoitusaikoja tulee lisää. Esityskausi tulee olemaan kevätkaudella 2019. Kevättä kohti mentäessä kalenteriin on siis hyvä varata tilaa treeni- ja esitysajoille!

Ryhmäläiset on vakuutettu toiminnan järjestäjän Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n puolesta.

PERJANTAI klo 17-19
Sisi Majitu. Afrikkalaislähtöistä tanssia, musiikkia, lyhytkursseja, esityksiä, tapahtumia ja taidetta tekevä Sisi Majitun esiintyvä ryhmä treenaa perjantaisin Veturitallien Siperian päädyssä klo 17.00-19.00. Uusia tanssijoita tai rummuttujia mahtuu mukaan. Tiedustelut sisimajitu(at)gmail.com

SUNNUNTAI klo 14-17
Hiphop-kirjaston sunnuntaijamit. Kaikille avoin tanssijamivuoro sunnuntaisin kello 14-17.
Lisäksi ohjatut freestyletreenit klo 13.00-14.00. seuraavina ajankohtina:
2.9. ja 7.10. Hip hop, Erika Forsberg
9.9. ja 4.11. Kontakti-impro, Matti Kemi
23.9 ja 2.12 Break, Pietari Kauppinen
28.10. ja 18.11. House, Johanna Hurme

https://www.facebook.com/sunnuntaijamit?fref=ts

Vakuutuksista: Ryhmissä on erikseen maininta mikäli niiden osallistujat on vakuutettu järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että mihin tahansa ryhmiin osallistuvilla on voimassaolevat henkilökohtaiset vapaa-ajanvakuutukset.

Ryhmissä ei ole osallistumismaksua. Ellei muuta mainintaa, ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (tallit 1-2), osoitteessa Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. +358 45 264 8280

Pidätämme oikeudet muutoksiin.