eturivin tyttö

Aleksandra elää koulun ja harrastusten täyttämien aikataulujen keskellä, suoriutuu kaikesta erinomaisesti ja hoitaa kaiken tunnollisesti. Hän on muille ”se eturivin tyttö”, jonka olemassaoloa tuskin muistetaan. Mutta näkeekö kukaan Aleksandraa?  Tunteeko kukaan häntä oikeasti? Tunteeko edes hän itse itseään?

Aleksandra päätyy outoon paikkaan, jossa kaikki on toisin. Eturivin tyttö onkin yhtäkkiä kaiken keskipiste, jonka jokaista liikettään seurataan ja ihaillaan. Eturivin tytöllä on selvästi jokin erityinen asema tuossa paikassa.

Käsikirjoitus: Työryhmä. Käsikirjoituksen alkuperäisidea ja tekstiaihio on ryhmään kuuluvan Emilia Monosen käsialaa.

Ohjaus, käsikirjoitusprosessin ohjaus ja dramaturginen työ:
Anumaaria Tulla

Valot: Sara Loppi

Näyttelijät: Fanni Blomqvist, Julia Hautaniemi, Inka Laitinen, Saga Lähtevänoja, Emilia Mononen, Anna-Tuulia Palola, Roosa Pasanen, Verna Valli, Vili Keinänen ja Sara Alexandra Uusitalo.

Siperian nuorisoteatteri (15-20-vuotiaat): Eturivin tyttö
Esitykset:

Pe 28.5.      klo 18 (ensi-ilta) TÄYNNÄ
Su 30.5.      klo 13
Ti 1.6.         klo 18 TÄYNNÄ
To 3.6.        klo 18

Kesto: 2 t 45 min (sisältää väliajan)

Lippuvaraukset: p. 045 16 56 488, myös tekstiviestillä.

Ohjeet:
Ilmoita varauksen yhteydessä oma nimesi, esityksen nimi ja näytöksen päivämäärä sekä varaamasi paikkamäärä. Ilmoita myös, kuinka moni varatuista paikoista voi istua samassa ryhmässä ilman turvaetäisyyttä keskenään.

Lippujen hinnat:
Normaalitilanteessa liput ovat n. 8 / 10 euron hintaisia. Voitte maksaa teatterielämyksestä ottamalla mukaan käteistä ja maksamalla lippaaseen vapaavalintaisen summan Siperian nuorisoteatteritoiminnan hyväksi. (Tilaisuudessa ei ole vaihtokassaa.)

Vaihtoehtoisesti voi myös maksaa vapaavalintaisen tukilipun Siperian nuorisoteatterin taustalla toimivan Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n tilille: FI62 8000 14 707 34 212. Viite: teatterilippu / ’esityksen nimi’.

Paikka:
Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (tallit 1-2), Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Huomioithan, että Veturitalleilla ei ole vieraspysäköintiä.

Turvallisuus:
Noudatamme tapahtumissa Vastuullinen tapahtuma -periaatteita. Luethan täältä tarkemmat ohjeet ennen paikkojen varaamista!

Katsomopaikat on järjestetty väljästi ja otamme yleisöön maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan turvavälejä noudattaen. Paikat on varattava etukäteen. Ensisijaisesti yleisöön otetaan esiintyjien läheisiä varausjärjestyksessä.

Mikäli katsomoihin jää paikkoja, voidaan niille ottaa muuta yleisöä. Tästä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

On tärkeää, että jokainen yleisön jäsen sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita kanssamme!

Tervetuloa!