IDENTITEETTI – Lavarunokurssi nuorille

Tule löytämään runoilijanäänesi ja kokeilemaan esiintymistä lavarunokurssille!

Aika: Ma 3.9,. 10.9. ja 17.9. klo 17-19
Paikka: Veturitallit, Jyväskylä

Tutkimme lyhytkurssilla runon kirjoittamista ja esittämistä yhdessä ryhmän kanssa. Aiheita etsimme yhteisten lämmittelyharjoitusten avulla omasta elämästämme: minun juureni, minun identiteettini, oma sijaintini maailmassa ja unelmissani.

Tälle kurssille ei tarvita ennakkotaitoja luovasta kirjoittamisesta, eikä runon tekemiseen määritetä oikeaa tai väärää tapaa. Esiintymisjännitys ei myöskään ole este osallistumiselle: lavalla olemiseen löydetään yhdessä itselle sopiva tyyli, eikä runojen ääneen lukeminen ole kenellekään pakollista. Tavoitteena on kokeilla, minkälaista runoa juuri omalla luovalla äänellä voi syntyä.

Viimeisellä kerralla järjestetään open mic -tilaisuus, jossa osallistujat voivat halutessaan esittää runojaan yleisölle, ja johon kaikki nuoret ovat tervetulleita kokeilemaan siipiään lavarunoilijana.

Kurssin vetää taiteilija ja runoilija Susi Nousiainen, joka toimii aktiivisesti mm. harrastajateatterikentällä  ja kirjoittaa spoken word -runoutta. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille ja ryhmä  kokoontuu Veturitalleilla Venttiili-tilassa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja ohjaajalta:
susi.e.nousiainen ( at ) gmail.com