jumalattomissa saappaissa oy

Ihminen havahtuu yllättävään tuntemukseen. Sanoiko joku jotain? Kuiskiiko jumala tai intuitio? Ehkä se on vaan suklaan himo? Ei se mitään ollut. Tuntuu, että korkeammat voimat eivät kuule uupunutta perheenäitiä satuilemassa lapselleen, kotiinsa hautautuva työtöntä Mattia tai ammattivalittaja Sirpaa.

Jos korkeampia voimia on, miksi kukaan ei auta? Entäpä jos jokainen toiveesi, valituksesi ja ajatuksesi onkin kuultu?

Käsikirjoitus: Työryhmä. Käsikirjoitus on luotu devising-menetelmällä eli mm. ryhmän tekemien improvisaatiokohtausten, yhteiskäsikirjoittamisen ja erilaisten draamamenetelmien kautta.

Ohjaus, käsikirjoitusprosessin ohjaus ja dramaturginen työ: Anumaaria Tulla

Valot: Sara Loppi

Siperian nuorisoteatteri (13-16-vuotiaat):
Jumalattomissa saappaissa Oy
Esitykset:
La 29.5.     klo 18.00  (ensi-ilta) TÄYNNÄ
Su 30.5.     klo 18.00  TÄYNNÄ
Ma 31.5.    klo 18.30   TÄYNNÄ
Ke 2.6.        klo 18.30    TÄYNNÄ

(mahdollinen lisäesityspäivä pe 4.6.; seuraa ilmoittelua)

Kesto: noin 2 t 15 min (sisältää väliajan)

Lippuvaraukset: p. 045 16 56 488, myös tekstiviestillä.

Ohjeet:
Ilmoita varauksen yhteydessä oma nimesi, esityksen nimi ja näytöksen päivämäärä sekä varaamasi paikkamäärä. Ilmoita myös, kuinka moni varatuista paikoista voi istua samassa ryhmässä ilman turvaetäisyyttä keskenään.

Lippujen hinnat:
Normaalitilanteessa liput ovat n. 8 / 10 euron hintaisia. Voitte maksaa teatterielämyksestä ottamalla mukaan käteistä ja maksamalla lippaaseen vapaavalintaisen summan Siperian nuorisoteatteritoiminnan hyväksi. (Tilaisuudessa ei ole vaihtokassaa.)

Vaihtoehtoisesti voi myös maksaa vapaavalintaisen tukilipun Siperian nuorisoteatterin taustalla toimivan Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n tilille: FI62 8000 14 707 34 212. Viite: teatterilippu / ’esityksen nimi’.

Paikka:
Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (tallit 1-2), Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Huomioithan, että Veturitalleilla ei ole vieraspysäköintiä.

Turvallisuus:
Noudatamme tapahtumissa Vastuullinen tapahtuma -periaatteita. Luethan täältä tarkemmat ohjeet ennen paikkojen varaamista!

Katsomopaikat on järjestetty väljästi ja otamme yleisöön maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan turvavälejä noudattaen. Paikat on varattava etukäteen. Ensisijaisesti yleisöön otetaan esiintyjien läheisiä varausjärjestyksessä.

Mikäli katsomoihin jää paikkoja, voidaan niille ottaa muuta yleisöä. Tästä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

On tärkeää, että jokainen yleisön jäsen sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita kanssamme!

Tervetuloa!