KortePOHJALLA ensi-ilta 10.5.

Onko tästä vielä pitkäkin matka alaspäin? Olenko minä nyt kortepohjalla?” 

Siperian nuorisoteatterin nuorten aikuisten ryhmän käsittelyssä on yksinäisyys opiskelijaelämän keskellä

Kuva: Akseli Jaakola

KortePOHJALLA eletään elämää opiskeluajan välitilassa – varjomaailmassa, jota Kortepohjan yo-kylä asukkailleen edustaa. Salaperäiset varjohahmot ilmaantuvat nuorten elämään, eivätkä niiden vaikutukset ole aina sitä mitä voisi odottaa. 

Esityksessä nuoret ovat hukassa ja etsivät yhteyttä toisiin nuoriin ja elämään. Oma paikka ja ura pitäisi löytää, vaikka edes omien ajatusten ja tunteiden kanssa ei tule kunnolla toimeen. Tekstin ovat kirjoittaneet ryhmän nuoret aikuiset ja sen on ohjannut Laura Häkkinen.

Vaikka esitys sisältää jopa kauhuelementtejä, haluavat ryhmäläiset kertoa tarinallaan, että kenenkään ei tarvitse jäädä yksin oman päänsisäisen kamppailunsa kanssa. Yksi keino purkaa ajatuksiaan ja tuntojaan voi olla esimerkiksi tarinoiden luominen ja vaikkapa teatterin tekeminen yhdessä muiden kanssa! 

KortePOHJALLA on ensi-illassa keskiviikkona 10. toukokuuta kello 19.00 Nuorten taidetyöpajan teatteritilassa, Jyväskylässä. 

Muut esitysajat ovat: to 11.5., pe 12.5. ja ke 17.5. kello 19.00. 

Esityksen kesto on n. 2 t väliajan kanssa. Suositusikäraja: K-13

Liput: 10 euroa / 6 euroa (alennettu lipun hinta: työttömät, opiskelijat, varushenkilöt/sivarit, eläkeläiset, kortepohjalla olevat, Kehy ry:n rinki).
Lippuvaraukset: lippuvaraus@siperia.info, p. 045 1656 488 (myös viestit). Ilmoita varauksen yhteydessä esityksen päivämäärä, lippumäärä ja varaajan nimi ja yhteystieto.

Liput voi lunastaa käteisellä tai kortilla paikan päältä. Lippukassa avautuu noin puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Esityspaikka: Nuorten taidetyöpaja, Matarankatu 6, Jyväskylä. 

Esitystä on tukenut Kansalaisfoorumi.