Nuorten aikuisten teatteriryhmään otetaan mukaan uusia tammikuussa

Nuorten aikuisten, eli 20-29 -vuotiaiden teatteriryhmä on avoinna uusille tammikuussa 2019! Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 9. tammikuuta kello 17 alkaen Siperiassa. Ryhmä on avoinna uusille tammikuun ajan. Sen jälkeen keskitytään esityksen valmistamiseen ryhmälähtöisesti ohjaaja Laura Häkkisen johdolla. 

Ryhmässä ei ole osallistumismaksua eikä aikaisempaa kokemusta teatterin harrastamisesta edellytetä. Myös muista teatterin osa-alueista kuin näyttelemisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita ryhmän jäseniksi (lavastus, puvustus, maskeeraus, tekniikka,
tuotanto, käsikirjoittaminen…) Esitysteksti ja tuotanto tehdään ryhmälähtoisesti. Ryhmää ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja, FM, Laura Häkkinen.

Ryhmä tähtää esitykseen kevätkauden päätteeksi, joten on hyvä huomioida, että maaliskuulta alkaen treeniaikoja tulee viikolle useampina iltoina, myös viikonlopputreenit ovat mahdollisia. Ajat sovitaan ryhmässä yhteisesti toiminnan alettua. Treenien lisäksi myös esityskausi (yleensä n. viisi esitystä) vaatii sitoutumista ja aikaa. Keskiviikkotreenit ovat Siperiassa, Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2).

Tervetuloa uusille ja vanhoille!