ryhmät ovat avoinna uusille harrastajille syyskauden alussa

Siperian nuorisoteatterin syyskuun alussa alkaviin ryhmiin otetaan mukaan uusia harrastajia. Ilmoittautuminen avataan elokuun puolivälissä Siperian nettisivuilla. Ryhmiä on tarjolla 13-18-vuotiaille, 15-20-vuotiaille ja 20-28-vuotiaille.

Alustavasti suunnitellut viikonpäivät perustreeneille ovat:

13-18-vuotiaat torstai-illassa
15-20-vuotiaat tiistai-illassa
20-28-vuotiaat keskiviikkoillassa

15-20-vuotiaiden ryhmä on pääasiassa kevään 2021 ryhmistä jatkavien ryhmä, mutta mahdollisille apaille paikoille voidaan ottaa myös uusia ko. ikäryhmään kuuluvia. (Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Jos mietit teatteriharrastamisen aloittamista, on hyvä huomioida, että harjoitteluaikoja tulee kauden edetessä lisää ja esitysten lähestyessä kalenterista onkin hyvä varata useampia iltoja harjoituksille ja esityksille.

Teatteriharrastus antaa myös paljon: se on sekä hauskaa, että monella tavalla opettavaista. Ryhmässä voidaan miettiä ohjaajan kanssa jokaiselle sopivan kokoinen tehtävä ja rooli. Aina on mahdollista tulla mukaan myös muihin tehtäviin, kuin esiintymään lavalle! Puvustaminen, lavastaminen, maskeeraus, tuottamisen avustavat tehtävät, valokuvaaminen jne. kaipaavat nekin tekijöitä.

Ryhmiin otetaan mukaan niin aloittelijat kuin jo teatteria harrastaneet nuoret. Aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä ei siis välttämättä tarvitse olla. Ryhmissä ei ole osallistumismaksua, mutta mukaan tuleminen edellyttää sitoutumista ryhmän harjoituksiin ja toimintaan. Ryhmiin otetaan mukaan noin 16 henkilöä kuhunkin ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin ajankohtaiset koronatilanteet huomioiden. Tilanteen niin vaatiessa ryhmäkoot jätetään pienemmiksi.

Seuraa ilmoittelua Siperian nuorisoteatterin somekanavilla ja ole valmiina elokuussa näillä sivuilla avautuvaan ilmoittautumiseen!

Hyvää kesää!