Siperian 15-vuotista toimintaa juhlitaan 2.-6.11.2015

Siperia_15_vuotta_banneri

 

 

Kulttuuriklubi Siperia on toiminut Jyväskylässä jo yli 15 vuoden ajan – joista viimeiset 3 vuotta Veturitallien suojissa! Taivalta juhlitaan Veturitallien juhlaviikolla 2.-6.11.2015 avoimin ovin nuorten kulttuurin parissa.

Mitä kaikkea nuoret ovat tänä syksynä – ja kuluneen 15 vuoden aikana – saaneet aikaan? Siitä pääsee jyvälle, kun toimintaryhmissä on kaikelle kansalle avoimet ovet ja työntekijöiden opastuksella pääsee kiertämään tiloihin sekä tutustumaan Veturitallien monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Juhlatapahtumassa pe 6. marraskuuta kello 18-22 on luvassa nuorten ryhmien ohjelmaa: tanssia, musiikkia, teatteria, performanssia, tulta ja hattaraa! Kakkukahvit alkaen kello 18.

Siperian toiminnan taustalla oleva Kulttuuriyhdistys Väristys ry perustettiin jyväskyläläisnuorten aloitteesta vuoden 2000 alussa ja Kulttuuriklubi Siperian avajaisia vietettiin Sepänkeskuksessa 8.4.2000. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää nuorten taide- ja kulttuuriharrastusmahdollisuuksia Jyväskylässä. Siperian syntyyn, taustoihin ja toiminnan historiaan voi tutustua tarkemmin juhlatapahtuman yhteydessä.

Juhlaviikko ja -tapahtuma on kaikille avoin! Tervetuloa!

Ohjelmaa päivitetään Veturitallien nettisivuille: veturitallit.jyvaskyla.fi/synttarit

veturitallit-3v-pelkka-ohjelma-nettiin