Siperian herrasmiesteatteri

Jyväskylän poikateatterin pilottiryhmä aloitti toimintansa syksyllä 2018 ja valitsi myöhemmin nimekseen Siperian herrasmiesteatteri! Herrasmiesteatteri esitti ensimmäisen näytelmänsä Linja 0,7s toukokuussa 2019. Toiminta jatkuu syksyllä 2019 ja mukaan pääsevät kaikki toiminnasta kiinnostuneet 16-29-vuotiaat pojat, miehet ja itsensä sellaisiksi kokevat.

Ryhmän toiminta nojaa yhteisöteatterin menetelmiin eli ryhmä valitsee itse esityksensä teeman ja tuottaa käsikirjoituksen materiaalin. Ryhmään haetaan näyttelijöiden lisäksi valo-, ääni- ja videotekniikasta, puvustuksesta, lavastuksesta ja markkinoinnista kiinnostuneita nuoria.

Siperian herrasmiesteatteri kutsuu  mukaan niin uusia teatterintekijöitä kuin kokeneempia harrastajia. Aikaisempaa teatterikokemusta ei siis tarvitse olla! Ryhmä on osallistujille maksuton.

Ikäryhmä:
16-29-vuotiaat

Harjoitukset:
Torstaisin klo 17.30-19.30

Poikateatteriryhmä eli Siperian herrasmiesteatteri aloittaa kautensa to 19.9.2019 ja on avoinna uusille harrastajille syyskuun ajan. Ryhmän toimintakausi on syksy 2019 – kevät 2020. Ryhmä tähtää esitykseen ja vaatii niin ikään sitoutumista viikoittaisiin treeneihin ja lisätreeneihin esityskautta kohti mentäessä.

Tila:
Taidetyöpajan Voltti-tila, Matarankatu 6.

Ohjaaja: Teatteritaiteen opettaja ja ohjaaja Sauli Yksjärvi.


Seuraa Siperian nuorisoteatteria instagramissa ja facebookissa:

Instagram: @siperiannuorisoteatteri / @siperianherrasmiesteatteri (Siperian herrasmiesteatterin)
Facebook: Siperian nuorisoteatteri