Siperian nuorisoteatteri 13-16v & 16-19v

Siperian nuorisoteatterin 13-16-vuotiaiden sekä 16-19-vuotiaiden ryhmät ovat esitykseen tähtääviä ryhmiä. Siperian nuorisoteatteri on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä teatteriryhmä, jossa esitysteksti ja mahdollinen produktio rakennetaan ryhmän omista lähtökohdista. Ryhmä pääsee itse valitsemaan esityksen teemat sekä vaikuttamaan sisältöön ja muotoon. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat nuorten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu. Nuoret ovat mukana ohjausta lukuun ottamatta kaikissa teatterin osa-alueissa käsikirjoituksesta lavastukseen.

Ryhmiin osallistuminen on maksutonta nuorten vapaa-ajan harrastustoimintaa.

Koronatilanteesta johtuen toimintaa joudutaan järjestämään toistaiseksi normaalia pienemmissä ryhmäkokonaisuuksissa. Ryhmiin otetaan ensisijaisesti mukaan ne harrastajat, joilla produktion valmistaminen on pitkittynyt koronatilanteesta aiheutuneiden toiminnan rajoitusten takia. Tästä johtuen ryhmät eivät ole tällä hetkellä avoinna uusille.

Harjoitukset:
13-16-vuotiaat: torstaisin klo 17-19.30 
16-19-vuotiaat: tiistaisin klo 17-19.30 (-20)

Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista viikoittaisiin treeneihin sekä lisätreeneihin, joita tulee esityskauden lähestyessä iltoihin ja viikonloppuihin.

Tila:
Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2).

Ohjaaja: Anumaaria Tulla


Seuraa Siperian nuorisoteatteria instagramissa ja facebookissa:

Instagram: @siperiannuorisoteatteri
Facebook: Siperian nuorisoteatteri