Siperian nuorisoteatteri: alle 20-vuotiaat

Siperian nuorisoteatterin 15-19-vuotiaiden ryhmä on esitykseen tähtäävä ryhmä.  Ryhmän toimintakausi on syyskausi – kevätkausi, eli toimintaa on syyskuun alusta seuraavan kevään loppuun. 

Siperian nuorisoteatteri on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä teatteri, jossa produktio rakennetaan ryhmän omista lähtökohdista. Usein esitysteksti tehdään ryhmässä itse. Toisinaan esitys toteutetaan valmiin tekstin pohjalta.  Ryhmäläiset pääsevät valitsemaan esityksen teemoja sekä vaikuttamaan sisältöön ja muotoon. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat ryhmäläisten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu.

Toimintaan mukaan tulevat saavat olla tekemässä teatterin eri osa-alueita omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Produktioissa voi opetella näyttelemistä, apuohjaamista, koreografioiden tekemistä, maskeerausta, puvustusta, lavastamista, valotekniikkaa, musiikki- ja äänisuunnittelua, graafisen ilmeen suunnittelua ja toteuttamista, tuotannollisia tehtäviä… Kaikki ovat tervetulleita osaksi ryhmää! 

Ryhmiin osallistuminen on maksutonta nuorten vapaa-ajan harrastustoimintaa. Katso ajankohtaiset tiedot ilmoittautumiseen liittyen sivulta: ’Ilmoittautuminen’

Harjoitukset:
torstaisin klo 17-19.30 (-20) ALKAA 5.9.

Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista viikoittaisiin treeneihin sekä lisätreeneihin, joita tulee esityskauden lähestyessä iltoihin ja viikonloppuihin. Etenkin kevätkaudella teatteriharrastukseen on hyvä varata enemmän aikaa.

Tila:
Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2) ja Nuorten taidetyöpajan teatteritila (Matarankatu 6)


Seuraa Siperian nuorisoteatteria instagramissa ja facebookissa:

Instagram: @siperiannuorisoteatteri
Facebook: Siperian nuorisoteatteri

(Pidätämme oikeudet muutoksiin.)