Siperian nuorisoteatteri 20-29v

Siperian nuorisoteatteri on tarkoitettu kaikille teatterin tekemisestä kiinnostuneille nuorille. Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen, mikä tarkoittaa sitä, että ryhmän jäsenet vaikuttavat toiminnan ja esitysten sisältöön ja muotoon alusta alkaen. Myös käsikirjoitukset tuotetaan yhdessä.  Mukaan pääsevät myös teatterin eri osa-alueista kuten lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta tai tuotannosta kiinnostuneet nuoret.

Ryhmiin ovat tervetulleita uudet ja vanhat harrastajat – niin aloittelijat, kuin kokeneemmatkin! Aikaisempaa kokemusta tai osaamista teatterin tekemisestä ei tarvitse olla! Toiminnassa ei ole osallistumismaksua.

Toiminta järjestetään turvallisuusnäkökohdat huomioiden ja normaalia pienemmissä ryhmäkokonaisuuksissa. Tämän takia ryhmä ei ole tällä hetkellä avoinna uusille harrastajille.

Ikäryhmä:
20-29-vuotiaat

Harjoitukset:
Keskiviikkoisin klo 18-20

Kokoontumiset ovat kauden alussa pääasiassa kerran viikossa, noin 2-3 tuntia kerrallaan. Lähempänä esityksen valmistumista harjoitusaikoja tulee lisää ja niiden ajankohdista sovitaan tarkemmin ryhmissä. Toimintaan osallistuminen edellyttää sitoutumista harjoituksiin ja esityksiin.

Tila:
Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2).

Ohjaajat:
Laura Häkkinen

Tiedustelut:
siperia ( at ) jkl.fi, p. 045 264 8280

Seuraa Siperian nuorisoteatteria instagramissa ja facebookissa:
Instagram: @siperiannuorisoteatteri
Facebook: Siperian nuorisoteatteri