Siperian nuorisoteatteri

Siperian nuorisoteatterissa on  ryhmiä 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille teatterin harrastajille. Ryhmät ovat ammattilaisten ohjaamia ja esitykseen tähtääviä ryhmiä. Yleensä ryhmissä työstetään myös esitystekstit itse yhteisesti valittavista teemoista. Ryhmät alkavat syyskuussa, jolloin ne ovat avoinna uusille kiinnostuneille. Osaan ryhmistä on ennakkoilmoittautuminen.  Ennakkoilmoittautumisten tiedot päivitetään näille sivuille elokuun alussa. Syksyllä 2019 uusina ryhminä alkavat Tanssia teatterilaisille-ryhmä sekä Esittävä sirkus- ja tanssiryhmä.

Siperian nuorisoteatterin 13-15-vuotiaiden sekä 16-19-vuotiaiden ryhmät ovat esitykseen tähtääviä ryhmiä ja ne aloittavat syyskuun alussa, viikolla 36. Ryhmät ovat avoinna uusille kiinnostuneille nuorille, jotka voivat sitoutua syys- ja kevätkaudeksi viikoittaisiin treeneihin sekä lisätreeneihin, joita tulee esityskauden lähestyessä. 13-15-vuotiaden ryhmä aloittaa torstaina 5.9. ja 16-19-vuotiaiden ryhmä tiistaina 3.9. Näihin kahteen ryhmään avataan ennakkoilmoittautuminen näillä nettisivuilla  15. elokuuta, jolloin vahvistetaan vakio-treenivuorojen kellonajat. Ryhmiä ohjaa Anumaaria Tulla.

Nuorten aikuisten, eli 20-29 -vuotiaiden esitykseen tähtäävä ryhmä alkaa ke 18. syyskuuta ja se on avoinna uusille syyskuun ajan. Ryhmän toimintakausi on syksy 2019 – kevät 2020. Mukaan tuleminen edellyttää sitoutumista viikoittaisiin treeneihin keskiviikkoisin kello 18-20 sekä lisätreeneihin esityskauden lähestyessä. Esitys valmistetaan ryhmälähtöisesti ohjaaja Laura Häkkisen johdolla.

Poikateatteriryhmä eli Siperian herrasmiesteatteri aloittaa kautensa to 19. syyskuuta ja on myös avoinna uusille kiinnostuneille syyskuun ajan. Ryhmän toimintakausi on syksy 2019 – kevät 2020. Ryhmä tähtää esitykseen ja vaatii niin ikään sitoutumista viikoittaisiin treeneihin ja lisätreeneihin esityskautta kohti mentäessä. Ryhmää ohjaa Sauli Yksjärvi.

Syksyllä alkavia uusia ryhmiä ovat Tanssia teatterilaisille-ryhmä maanantai-illoissa sekä Esittävä sirkus- ja tanssiryhmä tiistai-illoissa. Näiden ryhmien alkamisajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Siperiassa on mahdollista toteuttaa myös omaehtoisia teatteriproduktioita OffSiperia -tuotantona.

Ryhmiin osallistuminen on maksutonta nuorten vapaa-ajan harrastustoimintaa. Osallistuminen vaatii sitoutumista jokaviikkoisiin treeneihin sekä lisätreeneihin ja esityskausiin.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Seuraa Siperian nuorisoteatteria instagramissa ja facebookissa:

Instagram: @siperiannuorisoteatteri
Facebook: Siperian nuorisoteatteri

Siperian nuorisoteatterin 13-16-vuotiaiden ja 15-19-vuotiaiden ryhmät ohjaajineen keväällä 2019.