Siperian nuorisoteatteriin otetaan mukaan uusia harrastajia tammikuun ajan

Riisinjyvät-Tiloja-kuva-Laura-Häkkinen

Siperian nuorisoteatteriryhmän kevätkausi käynnistyy torstaina 14. tammikuuta Jyväskylän Veturitalleilla. Tarjolla on nuorisoteatteritoimintaa matalalla kynnyksellä. Ryhmään voi tulla tutustumaan ja ilmoittautumaan tammikuun kokoontumiskerroilla – eli to 14.1., 21.1. ja 28.1. Uudet ja vanhat teatteritoiminnasta kiinnostuneet 13-20-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita mukaan!

Siperian teatteriryhmässä pääsee vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon. Syyskaudella aloitettujen harjoitteiden ja marraskuulle valmistuneen demoesityksen teemana oli ’tila’, josta lähdetään jatkotyöstämään esitystä. Esitys valmistetaan yhteisöteatterin menetelmin huhtikuuksi 2016.

Mukaan ryhmän toimintaan pääsevät myös teatterin eri osa-alueista kuten lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta tai tuotannosta kiinnostuneet nuoret. Myös käsikirjoittamisesta kiinnostuneet nuoret saavat halutessaan tukea tekstin tuottamiseen ja hiomiseen.
Ryhmän ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja, FM (taidekasvatus) Laura Häkkinen.

Kokoontumiset ovat Veturitalleilla, Siperiassa kevätkauden ajan torstaisin kello 17-19. Lisätreeniajoista ja esityksistä sovitaan kauden edetessä yhdessä.

Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. 045 264 8280

Kollaasi Siperian nute