Siperian nuorisoteatterin toiminta on avoinna uusille kiinnostuneille – nyt tarjolla oma ryhmä myös nuorille aikuisille

teatteriryhmat-mainos-syksy-20171

Teatteriharrastamisen voi aloittaa Siperian nuorisoteatterin ryhmissä syyskuussa. 13-20-vuotiaiden nuorten ryhmään ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin harrastajat. Kokonaan uutena ryhmänä starttaa paljon toivottu nuorten aikuisten ryhmä yli 20-vuotiaille. Kaikki teatteritoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan eikä aikaisempaa kokemusta teatteriharrastuksesta edellytetä. Molempiin ryhmiin osallistuminen on maksutonta.

Ryhmiin voi tulla tutustumaan, kokeilemaan ja ilmoittautumaan syyskuun kokoontumiskerroilla. Yli 20-vuotiaiden nuorten aikuisten ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona 6. syyskuuta kello 18.30 alkaen ja 13-20-vuotiaiden ryhmä torstaina 7. syyskuuta kello 17.00 alkaen Jyväskylän Veturitalleilla, Siperiassa.

Siperian nuorisoteatterissa painottuu yhteisöllinen teatterin tekeminen ja ryhmäläiset pääsevät vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon alusta alkaen. Mukaan ryhmän toimintaan pääsevät teatterin eri osa-alueista kuten lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta tai tuotannosta kiinnostuneet nuoret. Myös käsikirjoittamisesta kiinnostuneet nuoret saavat halutessaan tukea tekstin tuottamiseen ja hiomiseen. Omat ideat ovat tervetulleita – niitä lähdetään ryhmänä kehittelemään eteenpäin aina esitykseksi asti.

Ryhmien ohjaajana toimii FM (teatterin ja draaman tutkimus), FM (taidekasvatus) ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Laura Häkkinen. Kokoontumiset ovat Siperiassa, Jyväskylän Veturitalleilla (tallit 1-2). Lisätreeniajoista ja esityksistä sovitaan kauden edetessä yhdessä. Siperian nuorisoteatteritoimintaan ja muihin harrastusryhmiin voi tutustua tarkemmin myös nettisivuilla www.siperia.info.
 
Tiedustelut: siperia ( at ) jkl.fi, p. 045 264 82 80
Paikka: Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (tallit 1-2), Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
Fb: Siperian nuorisoteatteri
 

siperian-nuorisoteatteri-2017_2

Tallenna

Tallenna

Tallenna