Tragikomedia Ei (ihan) helvetti pursuu mustaa huumoria

Esitys heittää päähenkilönsä toistamaan koulun tanssiaispäivää yhä uudestaan eri henkilöiden kehoissa. Käsikirjoitus on valmistettu yhdessä ja esityksen on ohjannut Mari Hintikka. Ensi-ilta on 17. toukokuuta kello 19 Nuorten taidetyöpajalla. 

Oletko joskus toivonut olevasi joku muu? Tuiskun kohdalla toive käy toteen, kun kesken koulun tanssiaisten hän herää luokkatoverinsa kehosta. Eikä siinä vielä kaikki: tanssiaispäivä on jälleen alussa. Mitä hänelle on tapahtunut ja kuka on siitä vastuussa? Onnistuuko Tuisku pakenemaan? Muuttuuko hänen käsityksensä koulun väestä, kun hän pääsee kurkistamaan näiden elämän kulissien taakse? Mustan huumorin tragikomedia tutkii stereotypioita, itsekkyyttä ja oman paikan etsimistä.

Siperian nuorisoteatteri tarjoaa ammattilaisten ohjaamia teatteriharrastusryhmiä nuorille ja nuorille aikuisille Jyväskylässä. Esitykset käsittelevät nuorten valitsemia teemoja ja ne käsikirjoitetaan ja tuotetaan esityksiksi ryhmätyönä. Ei (ihan) helvetti on 15-20-vuotiaiden ryhmän yhteinen tuotos ja siinä esiintyy ryhmästä kymmenen nuorta. 

Toukokuussa esityksiä on luvassa kaikkiaan kolmelta nuorten ryhmältä. Osa esityksistä nähdään Nuorten taidetyöpajan teatteritilassa, joka on Siperian nuorisoteatterille uusi esitystila Veturitallien tilan rinnalla. Siperian nuorisoteatterin ryhmiin otetaan mukaan uusia harrastajia seuraavan kerran syyskuussa.