Vastuullinen tapahtuma

TÄRKEÄÄ TIETOA ESITYSTEN KATSOMOJÄRJESTELYISTÄ JA TERVEYSTURVALLISUUDESTA:

Noudatamme tapahtumissa * Vastuullinen tapahtuma -periaatteita. Edellytämme yleisöltä maskien käyttöä. Näytökseen ei saa tulla kipeänä tai oireisena. Tilassa on mahdollisuus käsien desinfiointiin useissa pisteissä sekä käsien pesuun wc-tiloissa. Katsomossa on rajoitetusti paikkoja; istumapaikkoja on järjestetty 20 henkilölle (se on yli puolet vähemmän kuin normaalioloissa). Myös henkilökunnalla ja esiintyjillä on maskit. Esiintyjiä on alle 10 kussakin ryhmässä.

Pyydämme samaan perhekuntaan tai muuhun vastaavaan lähiryhmään kuuluvia varaamaan paikat mieluiten samaan näytökseen, jotta saamme katsomopaikkoja maksimaalisesti hyödynnettyä. Mahdollisuuksien mukaan ohjeistamme samaan perhekuntaan tmv. lähiryhmään kuuluvia siirtämään tuolinsa lähekkäin, jotta saamme turvavälit mahdollisimman suuriksi, mutta samalla koko katsomokapasiteetin käytettyä mahdollisimman hyvin. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ruuhkan välttämiseksi sisääntulossa. Yleisöä otetaan tiloihin sisään perhekunta tmv. ryhmä kerrallaan.

Väliajalla yleisö ohjataan hetkeksi ulkotiloihin. Osassa näytöksiä on mahdollisuus viettää väliaika Kisko Kahvilassa. Piha-alueella odotellessa on myös pidettävä turvaetäisyyksiä muihin yleisön jäseniin. Tiloissa noudatetaan julkisten tilojen korona-ajalle määriteltyjä siivouskäytänteitä ja lisäksi kosketeltavia pintoja (kuten ovenkahvat, valokatkaisijat, hanat, painikkeet, katsomotuolit) puhdistetaan työntekijöiden toimesta ennen tapahtumaa ja niiden jälkeen.

Lippujen varaus- ja maksuohjeet löydät esitysten tiedoista. Muistathan varata paikan päällä maksettavaa lippua varten tasasumman käteistä. Kevään 2021 esityksissä ei ole korttimaksumahdollisuutta eikä vaihtokassaa. Säilytämme varaajan yhteystiedot kahden viikon ajan, tiedot säilytetään tietosuojaturvallisesti ja myös hävitetään tietosuojaturvallisesti kahden viikon kuluttua tapahtumasta.

Esiintymään pääsyä ja yleisön kohtaamista on jo kovasti odotettu yhden kokonaan menetetyn esityskevään jälkeen. Kiitos tuesta nuorten harrastamiselle ja ryhmien ahkeralle harjoittelulle vaikeissa oloissa!

*  Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama työryhmä on laatinut periaatteet tapahtumien järjestämiseksi turvallisesti myös koronaepidemian aikana. Olemme näytäntöihin liittyen kysyneet ohjeita myös paikallisilta viranomaisilta (terveysviranomaiset, AVI).

On tärkeää, että jokainen yleisön jäsen sitoutuu noudattamaan ohjeita kanssamme! Tehdään yhdessä turvallinen tapahtuma!

Tiedustelut: siperia (at) jkl.fi, p. 045 264 8280

   PERUSTASON VAIHE:  Sisätapahtuma / istuva sisätapahtuma

  • Tilojen järjestäminen väljästi.
  • Mahdollisuus käsien puhdistamiseen.
  • Kasvomaskin käytön edellytys.
  • Toimintaohjeistus yleisölle.
  • Tilojen ja pintojen puhdistaminen.