Siperian nuorisoteatteri: Päättäjät

Päätöntä menoa politiikan kulisseissa
Päätöntä menoa politiikan kulisseissa

Politiikan ryvettämät aikuiset käsittelyssä

Siperian nuorisoteatterin vuoden 2016 päättää hulvaton klovneriasta ja slapstickista innoittuva esitys Päättäjät. Ensi-ilta on torstaina 8.12.2016 kello 19 Jyväskylän Veturitalleilla.  Esityksessä otetaan näkökulmia politiikkaan irrottelevan humoristisessa hengessä, kun maaseudulta Helsinkiin muuttanut päähenkilö Sika tutustuu pääkaupungin vaikuttajakermaan ja alkoholisoituu eduskunnan loputtomissa bileissä. ”Poliitikot ovat itsepäisiä, hemmoteltuja porsaita.” Mutta ollaanko tässä nyt aivan tosissaan?

Esitys on rakennettu yhteisöllisen teatterin ja devising-metodin keinoin ja se pohjautuu nuorten omiin ajatuksiin ja havaintoihin nykypäivän Suomesta sekä aikuisten oudosta ja viinanhuuruisesta maailmasta. Päättäjät -esityksen ohjaaja-dramaturgina toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Häkkinen. Harjoituskaudella nuoria on opettanut myös ammattiklovni Jari Siljamäki eli Klovni Dodo.

Esityksiä nuorten valitsemista aiheista 

Siperian nuorisoteatteriryhmässä pääsee vaikuttamaan esityksen teemaan, sisältöön ja muotoon. Valituista teemoista rakennetaan erilaisten harjoitusten ja yhdessä tekemisen kautta esityskokonaisuus teatterin ammattilaisen tukemana. Ryhmään pääsee mukaan taas kevätkauden alussa tammikuussa 2017. Uudet ja vanhat teatteritoiminnasta kiinnostuneet 13-20-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita mukaan!

Siperian nuorisoteatteri: Päättäjät

Esitykset:uusi-kuva
to 8.12. klo 19 ensi-ilta
pe 9.12. klo 19
la 10.12. klo 14 ja kello 18

Liput: 8 / 5 €. Lippuvaraukset: kulttuuriklubisiperia ( at ) gmail.com, p. 045 16 56 488.

Kannatuslippu 15 euroa. Kannatuslipulla tuet nuorisoteatteritoimintaa. Siperian nuorisoteatterissa harrastaminen on nuorille maksutonta vapaa-ajantoimintaa.

Paikka: Kulttuuriklubi Siperia, Veturitallit (tallit 1-2), Veturitallinkatu 6, Jyväskylä.
Lähin parkkialue on P-Matkakeskus.

Tapahtumasivu: Siperian nuorisoteatteri: Päättäjät
FB: Siperian nuorisoteatteri

Tallenna

Tallenna

Tallenna